Went wakeboarding

Market Guide

Så blev den hersens markedsguide endelig færdig. Jeg har efterhånden været på en del af slagsen men har taget et udpluk af 4 foreskellige styks.
Men for at sige det ganske kort: Australiere elsker deres markeder. De findes over det hele i alle former og størrelser. Og der er da ikke noget hyggeligere end at tøffe rundt mellem diverse boder og kigge på krims-krams, dippedutter, kreative udfoldelser og lokale råvarer. Jeg elsker det, og jeg har her samlet et lille udpluk af mine favoritter:

toowoomba1

Massere af lokale råvarer, afgrøder og dyr. Et rigtigt farmers market med parkeringsplads på en hullet mark og hele Jens Hansens bondegår som udstilling. Det er typisk sådan et sted, man som dansker kan være heldig så at finde rigtigt rugbrød. Men bageren havde netop ikke taget det med den weekend, vi lagde vejen forbi. Aish!

eumundi copy

Mit absolut yndlings marked, hvor kameraet simpelthen blev glemt i tasken. Lokale forretninger, der solgte alt fra kunst til børnetøj. Hvis jeg kunne fylde en kæmpe container med samtlige varer derfra og sende det hjem til Danmark, havde jeg gjort det. Her fik jeg blandt andet min fine hat og disse solbriller.

brisbane

Backpackers eller lokale, der simpelthen slæbte deres brugte tøj, sko og accessories med i store tasker, og solgte det til meget billige priser fra tæpper på jorden. Dykkede man ned i det, kunne man sikkert have fundet nogle gode kup.

byron bay

Et marked, der åbenbart kun er der engang hvert halve år. Igen, lokale forretninger men med et hippie touch. Fuldstændig i tråd med alt andet i Byron Bay. At det så lå langs strandpromenaden gjorde det kun bedre.

Det var alt for denne gang. Jeg kan kun varm anbefale at lægge vejen forbi, hvis man får chancen.

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Went wakeboarding