As bad as it gets..

Left behind in Noosa

IMG_4237 copyIMG_4231 copyIMG_4249 copy

Så nåede jeg til Airlie Beach efter nogle helt fantastiske, skønne dage i Noosa. Prøv bare at kigge på solnedgangen her, som Katie (travel-companion fra K’gari) og jeg fik fanget nogle enkelte skud af. Det da noget af det smukkeste, jeg længe har set. Et helt fantastisk syn.
Hatten er ny og købt på Eumundi Market. Super lækker kvalitet, men købet har selvfølgelig kun gjort min hat obsession endnu værre. Markedet skal jeg nok fortælle mere om i en lille guide, der kommer i løbet af det næste dage. For australiere elsker virkelig deres markeder.

Lige nu skal det dog handle om hatten. For jeg har den ikke længere. Mit klumsede jeg har åbenbart valgt at vise sit sure ansigt endnu en gang. For at gøre en lang historie kort, afgik bussen fra Noosa til lufthavnen i Brisbane kl 4 i nat. Men oven på blot to timers søvn og par glas hvidvin inden sengetid (yes!) var det et under, at jeg overhovedet formåede at holde sammen på mig selv… Hø hø! Og så blev hatten altså desværre glemt i bussen.
Det resulterede i, at jeg hele eftermiddagen har kimet bus-firmaet ned. Det er jo min fine, nye hat! De var nu rigtig forstående og endnu bedre; de har lovet at få den til Brisbane til den 12., hvor jeg har en mellemlanding, inden jeg vender snuden mod Danmark. Det er da fantastisk kundeservice! Con-X-ion hedder det, hvis nogen skulle have behov for at bruge dem. Jeg er glad, lettet og tror jeg sender en æske chokolade i deres retning som tak!

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

As bad as it gets..