That Hippie Hostel

Planning another Aussie Trip

3tur

Photocredit: Noosa // Australia Zoo // Eumundi Market // Whitsunday // Airlie Beach

Så gik der en hel uge med stilhed. For at gøre en længere historie meget kort, tog jeg tilbage til Toowoomba med en utrolig trang til at tage afsted igen. Så sådan blev det. Og nu nyder jeg mine tre sidste uger inden turen går tilbage til Danmark med massere af oplevelser. Jeg kunne ikke være gladere.

For at lige at give et par bullet points af de kommende dages begivenheder:

I morgen går turen til Australia Zoo, hvor Bindi Irwin (Steve Irwins datter) i anledningen af sin fødselsdag vil være der til fodringen af krokodillerne. Der kommer sikkert til at være en million mennekser, men det skal nok blive sjovt.

Kl 04:00 natten til søndag skal jeg fange en bus fra Noosa Junction, der tager mig hele vejen til Brisbane lufthavn. Herfra flyver jeg til Proserpine, hvor jeg skal have endnu en bus til Airlie Beach.

Fra Airlie Beach afgår den Whitsunday tur, jeg ser utroligt meget frem til. Ligesom jeg, med god grund, gjorde det inden Fraser Island. Dermed får jeg også tjekket 2. punkt af på min rejse ‘ønske top 3’. Det kunne ikke være bedre.

Lørdag d. 1. august regner jeg med at tage bussen mod Cairns. Men billetten er ikke booket endnu, og meget kan nå at ændre sig.

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

That Hippie Hostel