En Grim hund til en Grim adfærd

Planning done right

Untitled-1,2,3

Fotocredit: Hervey Bay // Fraser Island // Noosa // Australia Zoo

Første del af min lille rundtur er nu i store træk booket og klar til at tage hul på. Jeg har denne gang valgt at have styr på det meste hjemmefra, da jeg skal nå en del steder på de 14 dage. Jeg glæder mig nok aller mest min 3-dage/2-overnatninger-tur på Fraser Island. Med guide, biler og overnatning i telt på en oppustelig luftmadras. Selvom jeg overhovedet ikke er til camping, har jeg med vilje valgt det sådan, for at få en mere ’down to earth’ oplevelse ud af det.

Fredag den 3. april har jeg booket en flybillet fra Brisbane til Sydney, og derfra mangler jeg den sidste planlægning. Jeg har 5 hele dage i Sydney og overveje at skifte hostel undervejs for at bo i forskellige dele af byen. Dernæst, hvis alt går som det skal, tager jeg et smut forbi Byron Bay inden jeg vender snuden tilbage mod Toowoomba. Meget kan nå at ændre sig inden jeg tager afsted på lørdag.

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En Grim hund til en Grim adfærd