Summer inspo #2 - Denmark

En Grim hund til en Grim adfærd

hejj

Så skrivelysten er røget.. Jeg har virkelig prøvet at komme ud af det, men hver gang, jeg gør forsøget, ender jeg tilbage ved det samme. De samme følelser. De samme tanker. Om valget!  Som jeg ellers var fuldt besluttet om, at jeg ikke ville nævne. Jeg kunne ikke selv få lov til at stemme (tak til konsulat-Lars!), og jeg mener ikke, man bør kritiserer resultatet, når man ikke selv har taget del i det. Så derfor vil jeg forsøge at afholde mig fra, at udtrykke min mening på det punkt.

Nej, det, der gør mig rigtig harm, er ganske enkelt folkets reaktion på det! ’Tabernes’ hånen og tydelige bitterhed, der bare får lov til at flyde. Min Facebook væg er fyldt med spydige kommentarer, og de ’blå’ vælgere bliver kaldt racistiske egoister på stribe. Magen til uacceptabel adfærd skal man da lede længe efter. At man overhovedet kan være det bekendt… Jeg begriber det ikke. Vi behøver ikke være enige, men vi skal gu’hjælpe stadig behandle hinanden ordentligt og respektere hinanden for vores forskelligheder.
Så i dag kan i nøjes med et billede af en grim hund, og så vender jeg vel nok tilbage i morgen med lidt gladere skriverier.

Signatur1

1

  • Åh ja, valg i Danmark.. Sådan er det altid, det har bare ikke gjort det bedre med facebooks indtog. Jeg kan huske ved sidste valg, hvordan alle mine venner på facebook, der havde stemt blåt, lavede det samme nummer, om hvor slemt det var, og at folk var dumme i hovederne, at det var Danmarks undergang mv..
    Jeg synes, det er plat, uanset hvilken side man er på. Personligt stemte jeg selv rødt, både denne gang og forrige gang og ja, jeg så da hellere, at det var rød blok, der vandt, men det gjorde de ikke. Vi lever i et demokrati og flertallet stemte blåt og det må vi jo bare leve med og få det bedste ud af det. Men lige frem at synke så lavt, som at skrive alt muligt lort, uanset om det er de røde denne gang, eller det var de blå sidste gang, så er det altså for barnligt.
    Du må have en dejlig uge!
    Kram,

    http://nikkilund.dk/

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer inspo #2 - Denmark