Dansk jul i London

Hej Verden – og hej oldefar

Udenfor skinner solen fra en skyfri himmel. Selv sidder jeg indenfor og kan ikke rigtig tage mig sammen til at komme ud af døren. Og dét, på trods af, at jeg har en lang ‘to do’ liste for i dag. Jeg har fri. Jeg burde gå ud og nyde solen. I stedet sidder jeg indendørs og får ordnet praktiske og mindre praktiske ting mens mit hoved er tungt og fyldt med snot. Jeg burde nu nok tage mig en lur, men det har jeg hverken tid eller lyst til. Det er desværre ikke mere end to uger siden, jeg sidst måtte lægge mig syg. På arbejdet står vi i træk af en evigt pumpende air-con, der nok har fået opfattelsen af, at den ene og alene skal bekæmpe global opvarmning – indefra! Så mine kollegaer lægger sig syge på stribe, men med et begrænset antal sygedage på et år, vælger folk at dukke op alligevel til stor “gavn” for os andre. Så det eneste, der kommer ud af det, er at vi smitter hinanden på stribe.

Jeg har fri i dag, men jeg tager på arbejde i morgen. Sygdom eller ej. For det er min sidste dag i morgen. Min sidste dag i mit Denim Studio hos Selfridges. Jeg har sagt op. Jeg skal hjem. Hjem til min familie, kæreste, jantelov og rød-grød-med-fløde. Jeg glæder mig! Men jeg er da også vemodig ved tanken om, at det nu snart er ved at være slut. Der har været ualmindeligt meget fart på de sidste måneder. Jeg kan knapt nok selv følge med. Men jeg synes, at jeg har fået det ud af London, som byen nu engang har at byde mig, dér hvor jeg er nu. Jeg har udviklet mig, lært, haft mine udfordringer, lært noget mere, grint, grædt, haft noget nær det bedste og mest spændende halve år i hele mit liv, og så lige lært lidt til. Nu er jeg bare nået dertil, hvor jeg også skal have det hele skrevet ned. Det er en smule terapeutisk. Sådan bare at skrible det hele ned. Så det er det, jeg gør.

Så hej igen verden. Og hej til dig Oldefar. Jeg ved, du læser med, og jeg vil forsøge at skrive mine tanker, indtryk og oplevelser ned. Jeg ved, at du af flere omgange har efterlyst dem. Og jeg holder af at skrive. Så der er egentlig ingen grund til at lade være. Jeg skulle bare lige finde roen til det igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dansk jul i London