Whale watching of Byron Bay

That Hippie Hostel

the-arts-factory-backpackersthe-arts-factory-backpackers-1main-building-with-reception

Billeder: Tripadvisor

The Arts Factory i Byron Bay. Et vaske ægte hippie hostel, i en vaske ægte hippie by. Med dinglende ankelkæder, dread-locks og fællesskabsfølelse. Hvor alting er smukt og en ren velsignelse fra moder jord.
Om aftenen samlet ’ at the jungle’ i en gennemtrængende duns af hash og et utal af andre stoffer. Med dinglende hoveder, tågede øjne, glade smil og gruppesang.

Jeg er ret vild med ideen om at have et down-to-earth sted, hvor der er plads til alle. Det fungerede bare ærlig talt ikke i praksis. Køkkenet var nok noget nær det klammeste, jeg har prøvet i mine to uger rundt i syd-øst Australien.
Skåle, var der ingen af. Heller ingen kopper. Kun et fåtal af tallerkener. Alle sammen stjålet af tidligere beboere. Gryder og pander blev kun udleveret mod indlevering af ID som depositum. Bestikket var af plastik. Det meste af det ikke rent. Det flød med ting. Flød med madrester. Service, der ikke blev vasket op. Over det hele.
Alt jeg brugte, blev vasket op både før og efter brug. Det var simpelthen så klamt.

Men så er det prøvet. Og det var da i sig selv lidt af en oplevelse, jeg da ikke ville have været foruden, for jeg endte op med at møde de skønneste mennesker, som jeg nu er begyndt at savne en del.

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Whale watching of Byron Bay