Tak for ingenting! #Valg2015

Visit Brisbane

IMG_2124 copyUntitled-1IMG_2118 copy

Trods den mildest talt ret ubehagelige start på min forlængede weekend, havde jeg nogle fantastiske og skønne dage i Brisbane forrige uge.
Indkvarteret på et hostel med 5 roommates, med BBQ på taget fredag aften og meget lange  gåture i dagtimerne.
Jeg hyggede mig stort i mit eget selskab. Så meget, at kameraet blev liggende i rygsækken – mere eller mindre glemt, og computeren efterladt i et aflukket skab på værelset.
Ren afkobling. Intet andet. Jeg tog mig nogle afslappende timer på den kunstige strand ved South Bank. Traskede gennem “blomstertunnelen” (øverste billede) ned til The Collective Markets for at finde frokost. Gjorde lidt vindues shopping på Queens Mall Street. Og tullede så tilbage til mit hostel for at lave mad. Ingen shopping trods begyndende udslag. Det eneste, jeg købte med hjem var tre par sokker – og et rugbrød.
Hva’ giver i mig? Et vaske, ægte rugbrød. På den anden side af jorden. Ha! Det tog mig ganske vist (meget) lang tids søgen at finde frem til det. Men det lykkedes. Jeg fandt det. Og det har bragt lykke hele ugen, indtil jeg i går, udelukkende på grund af mug, måtte smide den sidste endeskive ud.

Alt i alt en meget anbefalingsværdig by, som jeg kun kan opfordre andre at bruge lidt tid på at besøge. Det meste kan nås i gå-afstand. Ellers er der busser og tog, der går regelmæssigt og, sammenlignet med eksempelvis London, ikke koster alverden.

Signatur1

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak for ingenting! #Valg2015