London Guide: Emirates Air Line

OOTD: Feeling like a princess

photo

Normalt hedder dresscoden på arbejdet ‘Double Denim’. Altså jeans og enten comboy-jakke, -skjorte, -vest eller noget i den dur.
Men i går fik vi helt ekstra ordinært lov til at få frit valg i afdelingen, og lege påklædningsdukker med os selv.
Jeg valgte at hoppe i en simpel sort bluse og et par guld-belagte bukser – selvfølgelig fra Paige. Hold da op en fest at have sådan nogle på! Følte mig simpelthen så prinsesse fin, og der var virkelig mange der gav mig komplimenter med på vejen. At bukserne så sælges til £300 (altså omtrent 3000 kr) gør kun hele oplevelsen lidt sjove og mere eksklusiv. Vi behøver heldigvis ikke gå i hæle på arbejder og mine ponyhair slip-ons fra Moss Copenhagen gav en god (og lidt nødvendig) kontrast til det hele, så der ikke blev for meget ‘bling’ over det.

Det hele skulle naturligvis leveres tilbage bagefter, men jeg synes nu det var super fedt, for alle medarbejderne blomstrede ligesom lidt op af at kunne lege lidt med de ting, vi ellers kun sælger til kvinder med lidt for mange penge.

Billedet er forresten taget i Selfridges, og det er altså her jeg er at finde de fleste af ugens dage.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London Guide: Emirates Air Line