By Brighton Pier

Status Quo: Back at home

IMG_1185r

Mit lille leverpostejsfyldte ganske danske land. Hurra for flødeskumskager, hakkebøffer og rugbrød. Hvilket glædeligt gensyn, det er, at komme hjem igen. Da jeg tog afsted for over et halvt år siden, havde jeg ikke forestillet mig, hvor meget de små ting egentlig betyder for sådan en som mig. At det blæser så jeg kan dufte den friske lugt af hav i stedet for osen fra busserne. Morgenmaden med familien i stedet for en larmende spisesal. The list is long!

7 dage har jeg haft hjemme nu. De har været fyldt med familiehygge, familiebesøg, familie-kvalitets-tid, familie-mega-shoppe-lagersalg-hos-ByMaleneBirger. Sidstenævnte var ren succes i min verden, men nok ikke en rigtig familieaktivitet… Men det er familien, der har været vigtig, og jeg har virkelig nydt at have friheden til at bare være i det. Få vasket tøj. Få ryddet ud i de gamle gemmer i skabet. Få ‘nurset’ lidt om min lille vat-tot (hund), der er begyndt at få sovserester på sin hundemad, og snart kun kan trille hjem. Hun skal på kur, og det kan kun gå for langsomt! Ikke mere sovs foreløbigt.

Og så skal jeg selv tilbage i form! Inden jeg tog afsted var hverdagen fyldt med regelmæssig træning, der bestod af en god blanding af løb, styrke og så poledance. Ikke strip, men ren superwoman-power. En fantastisk træningsform, der kan dyrkes af alle. Så det er jeg ved at få sparket mig selv i gang med at gøre igen, selvom det ærlig talt er et lettere deprimerende projekt. Det var ikke meget, jeg havde mulighed for at lave i London, så den mistede styrke, smidighed og form er virkelig til at tage og føle på. Æv! Men jeg har meldt mig ind hos House of Pole, og så er det bare om at komme i gang! Jeg kan, jeg vil, jeg skal, og JEG GØR DET!

Men her til aften vil jeg tage min hund under armen og tage en smuttur til Aalborg for at besøge min kære moster. Der er jeg nok frem til onsdag, og så skal jeg ellers også til at få arrangeret en ferie, der faktisk ligger lige rundt om hjørnet. Jubiiii!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

By Brighton Pier