Going to Dubai

#wearyellowforseth

Skærmbillede 2015-03-27 kl. 18.22.20

Det er vel de færreste, der sidder online på blogland lige nu. Det er fredag aften. Der skal hygges, spises god mad og mit bud er, at der ikke er mange, der vælger eller har tid til at sidde foran computeren på sådan en regnfuld fredag aften. Derfor bliver det også bare et hurtigt check-in herfra, hvor jeg gerne vil opfordre jer alle om, at gå ind og kigge på de mange, mange, MANGE billeder, der er blevet lagt op på instagram med hashtagget #wearyellowforseth.

Seth er født uden immunforsvar og skal til at gennemgå sin 2. rygmarvstranslantion (staves det sådan?). Seth’s forældre har i den forbindelse delt en video af den lille dreng, hvor han med store gule skilte opfordrer folk til at tage gult på i dag d. 27. marts. Gul er Seth’s yndlingsfarve, og da jeg først hørte om initiativet, var hensigten vist, at billederne af de folk, der støttede ham, ville blive printet ud og hængt op på Seths hospitalsstue, så han kunne se, at han ikke var helt alene. Begivenheden er dog gået viralt, så jeg tvivler på, at der er vægplads nok til dem alle sammen. I hvert fald, er det et super fint initiativ for en lille dreng, der har haft nogle hårde første år af sit liv.

Har I givet jeres besyv med og delt et billede? Jeg håber lidt, at jeg ikke er den eneste dansker iblandt, så smid gerne en kommentar med et link.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Going to Dubai