A wonderful weekend and a shitty day

Notting Hill flea market

Tingene går sin efterhånden lidt langsomme gang. Jeg får ordnet nogle formaliteter, søgt lidt jobs men har samtidig også følelsen af, at jeg ikke rigtig kommer nogle vegne. Herre gud, jeg har trods alt kun været her i halvanden uge, så al ting til sin tid. Men jeg føler simpelthen ikke, at jeg får brugt mig selv til noget. Så på mandag har jeg et bankmøde for at få mig en britisk bankkonto, og så melder jeg mig altså ind i et fitnesscenter. Basta punktum! Så kan jeg i det mindste undgå at blive tyk, mens jeg er her (mor.. slik og chokolade er sindssygt billigt… o.O)

foto-20

 

I lørdags var jeg som før nævnt forbi markedet på Portobello Road i Notting Hill.
Notting Hill ligger i det centrale London og markedet er en turistmagnet uden lige. Priserne er så også derefter, for det vrimler med mennesker af alle afskygninger, hvilket gør det næsten umuligt at komme frem. Selve markedet skulle gerne være omkring 3 km langt og er proppet med boder, forretninger og gadesangere, der sammen med de mange mennesker giver en summende fornemmelse. Folk valfarter ud og ind mellem hinanden, og her er der altså ikke noget, der hedder høflighed og køkultur. Det er først til mølle, når det er værst.

Skærmbillede 2014-09-18 kl. 17.32.46

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A wonderful weekend and a shitty day