Status Quo: Back at home

Going to Dubai

PicMonkey Collage

(Billeder lånt fra Pinterest)

Selvom det i mandags kun var en uge siden, at jeg landede hjemme i Danmark efter et halv år i London, er jeg allerede i fuld gang med at planlægge rejse igen. Jeg skal på en uges ferie i forlængelse af påsken med min kæreste Lasse – og vi skal til Dubai!
Her er vi næsten sikre på sol og varme, blandet med alt fra storby til lokale landsby til den øde ørken. Det bliver så spændende. Vi skal opleve, sole, hygge og have de skønneste dage, vi overhovedet kan komme til. Animal Planets guide-bog er lånt på biblioteket, og så mangler jeg kun lige at finde ud af, hvad jeg reelt set kan pakke ned i min kuffert. Hotpants og lårkorte skørter bliver der vist ikke så meget af, for de fleste steder bliver der påkrævet en respektabel påklædning, hvilket generelt betyder, at skuldre og knæ skal være dækkede. I 30 graders varme godt kan blive lidt af en udfordring, men det er jo egentlig det mindste af det. Jeg glæder mig som et lille barn, og drømmer mig allerede langt væk til solkysset hud og lune aftener på altanen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status Quo: Back at home