1,5 months later - Jeg rejser igen!

Dubai: A few things you didn’t know

 

 

IMG_2964 copy1Untitled-1IMG_2972 copy IMG_2943 copyTop: Topshop // Skirt: By Malene Birger // Shoes: Stylesnob // Bag: Michael Kors // Sunglasses: Ray Ban (vintage)

Jeg har samlet lidt fun-facts om Dubai, og så er det vist også slut med indlæg derfra. Læs de andre her og her. Nogle af dem bare sjove observationer. Andre små råd, hvis nogen skulle finde på at tage dertil.

✈ ✈ ✈

1/ Dubai er slet ikke færdig med at bygge. En ny palme, The world, en marina, Zoo og Universal Studios er alle ongoing projekter, som gør det attraktivt at tage til byen igen om nogle år.

2/ Man får bøder for alt i metroen. 200 kr for forseelser så som: mænd, der opholder sig i kvindernes område i metroen (That’s a thing, – og de bliver overholdt! Modsat DSB’s stillezone). Spise eller drikke, tygge tyggegummi, fødder på sædet, jep… 200 kr ved kasse 1. Kan du ikke betale up front, inddrager security dit ID. Bum bum.

– At sætte sig ind i en taxa i Dubai koster kun 10 kr, og turen i sig selv er langt fra en dyr affære. Alligevel er det altså en del billigere at tage metroen, hvilket kun kan anbefales, hvis man så også anskaffer sig et lille gråt ‘top up’ kort.

– Mad er død hammerende og helt urimeligt dyrt. Går man i de små supermarkeder i turistområderne, er det røveri ved højlys dag. De gigantiske butikker i diverse Malls, er lidt mere spiselige. Tager man ud til den del, hvor der næsten ingen turister er, får prisen endnu et nøk ned og bliver faktisk fair. Men billigt er det under ingen omstændigheder.

– Dubai er en turistby og ingen turistattraktion eller oplevelse kan kategoriseres som billigt. De ved sku, hvad de skal tage for det, de emirater.

✈ ✈ ✈

Samlet ser, har jeg det med Dubai, som jeg også havde det med Egypten: det er et skønt sted, man bør prioritere at tage hen een gang i livet. Men det er ikke et sted, jeg ville tage til mange gange. Så hellere en af de andre Emirater, når det skal være. Vejret er skønt, men der ville for os ikke have været nok til at udfylde to uger med aktiviteter. Vi brugte maks tre timer ved poolen eller stranden ad gangen og det var langt fra hver dag. Vi havde ofte både formiddags- og aftenprogram på, hvilket betød, at vi fik nået en masse andet. Så med mindre man prioriterer at ligge og stege dagene væk, skulle jeg mene at en uge til ti dage nok.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1,5 months later - Jeg rejser igen!