New header - filled with love

Mainstream Glitter

IMG_2662For pokker da også. Jeg sidder med en sær følelse af, at være efteraberen på bloggersdelight efter allerede at have set ovenstående sæt hos både hende her og hende her. Mainstream glitter for alle pengene, må man da sige. Men jeg kunne som dem ikke stå for det, da jeg var et smut i Fields for at gøre noget last-minute shopping inden afgang til Dubai. Og så er jeg bare først med at vise det in action. Hæ! No-outfit-on-the-floor!

Billederne tog min kære kæreste på stranden ved Burj Al Arab (Sejlet i Dubai), som kan ses på et par af billederne. Det var før jeg endte som grillet reje. Min blege, danske hud var vist ikke helt forberedt på solens nådesløse stråler. Så nu er det hele på vej af igen i tynde hudflager. Ad bad, og føj for den da. Men heldigvis er huden indenunder næsten samme tone af brun, så jeg ikke kommer til at ligne en mudderindsmurt panda. Hvis I ved, hvordan sådan en ser ud..
Vi kom aldrig derind, på sejlet altså, hvilket vi egentlig havde det ganske fint med, for det var blevet en uhyggeligt dyr affære, og selvom det fine tøj var pakket med i kufferten, havde vi en fest og tog blandt andet i vandland i stedet. Never growing up! Dubai er fantastisk, fabelagtig og storslået. Alt fra hvide sandstrande, til hård ørken til de moderne skyskrabere. Der er det hele. Og der er varmt. Oh, take me back please!

IMG_2576 copyUntitled-1 IMG_2642 copy

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New header - filled with love