Hat Obsession

Mer’ vil ha’ Mer’

IMG_2709Som forkælet ungt menneske, er “lidt-mere” aldrig nok. Jeg tvivler kraftigt på, at jeg er den eneste, der har det sådan. Mer vil ha’ mer, og det skal helst være rigtig meget. Spis en cookie, bare for at få en ustyrlig craving efter 3 mere. Køb en Balenciaga og forvent straks at drømme om Saint Laurent. Aldrig tilfreds. Aldrig fået nok. Mere, bedre, større, vildere!

✈ ✈ ✈

Jeg kan dårligt komme mig over, at det i morgen allerede er to uger siden, jeg gik ombord på flyet, der tog mig afsted til mit Eventyr på Gården i Australien. Alligevel har jeg brugt formiddagen på Momondo og kigget på flybilletter, der kunne tage mig videre rundt i landet. Der sidder en lille djævel i baghovedet på mig: “Nu er du her jo.. Prøv at tænke på, hvor meget billetten ville koste, hvis det var helt fra Danmark… Bare liiiige..”
Værst, er nok det faktum, at jeg misser sommeren derhjemme fuldstændig. Juni og juli med store is og morgenmad på terrassen. *Suk!

Jeg havde et halvt års vinter i London. Lidt regnfuldt forår i København. Og nu endnu en omgang vinter i Australien. Jovist, det er ikke vinter, som vi kender den derhjemme. Men det er for koldt til shorts og kjoler. Så mit lille sind, der hungrer efter vævende skørte og lækre, brune stænger, er sat svært på prøve. Bliv ikke snydt – billedet er fra Dubai.

First World Problem, men jeg er overbevist om, at jeg ender med en SVÆR vinterdepression, der meget vel kunne ende med at tage livet af mig, hvis jeg ikke gør noget ved det! Så I kan jo nok forstå, at jeg er NØDT til at tage nordpå. Efter jeg har været i Sydney, vel og mærket. For man kan ikke være i Australien uden at have set Sidney, vel? Og så nordpå til solen. Så jeg kan blive brun. Pengepungen skal bare være til det også. Så jeg overvejer at finde et work-away hjem bare for to uger. Hvis man kan det. Måske det bare skulle blive ved tanken. En Saint Laurent taske i stedet ville heller ikke være dårligt. I pink! Eller 30 store gammeldags med guf og flødebolle.

Mer’ vil ha’ mer’.

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hat Obsession