Interior details: Spring feelings

The beauty in a Flower

IMG_2088 copyUntitled-1 copy

IMG_2174 copy

IMG_2086 copy

Pants: River Island // Top: Second Female // Jumper: Filippa K // Bag: Balenciaga

Bvadr, hvor har det været blæsende, koldt og regnfuldt de sidste dage. Overhovedet ikke vejr til påskehygge, æggejagt og gåture langs stranden med vattotten på 4 ben (min hund – Milka). Nu er den her så. Solen. Så man kan bevæge sig udenfor uden at fryse til man ryster som et espeløv. Det eneste negative ved det er, at jeg næsten bliver skræmt af mit selvlysende og blege ydre. Hverken spraytan eller cancer-grill er noget, jeg sådan rigtig benytter mig af, så det er en selvlysende refleks, der om lidt tøffer afsted mod Dubai. Kan næsten ikke vente!

Og så er der lige de der bukser. De har efterhånden høstet et par komplimenter, selvom jeg var meget tæt på at sende dem retur, da jeg modtog dem fra ASOS. De er jo for pokker fyldt med blomster! Fuldstændig ude af min komfortzone, men jeg har sat mig for, at der her til sommer, skal ske noget nyt.
Jeg læste engang, at det trods alt bare er tøj. Hvis man ikke kan lide det, kan man jo bare tage det af igen. Så hjulpet på vej af et par søde komplimenter er bukserne blevet, og jeg faktisk gået hen og er blevet glad for de tossede blomster. Hvilken fest det da er at hoppe rundt i dem! Så kan man jo derfra beslutte sig for, om man kan lide dem eller ej. Man kan nok ikke kategorisere dem som en langtidsinvistering, men for nu synes jeg, at de er fremragende. Og så vovede er de da heller ikke.

IMG_2166

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Interior details: Spring feelings