Back to Toowoomba

Whale watching of Byron Bay

11168879_939568062731296_8978717394838953441_nUntitled-1

Nogle gange bør man stoppe op og prise sig lykkelig for det liv, man har. De muligheder, man får. Som da jeg sad i fredags på mit hippie-hostel i Byron Bay til frivillig ’yoga by donation’. Selvom det sted rummede ingen former for luksus overhovedet, var det på sin egen måde ret skønt.
Bare at kunne sidde og lade den glade følelse overskygge alt andet.

Sådan havde jeg det også, inden jeg tog ud på kajak-tour i Byron Bay. Vejrudsigten lovede nogenlunde anstændigt vejr (solskin!), så jeg lod mig selv booke første punkt på min Australske top 3.

Selvfølgelig kan man ikke være sikker på, hvad man møder, når det er frie dyr. Men at sidde til havs i Australien i en kajak var en oplevelse i sig selv. Desværre blæste det op, og vinden kom fra det åbne hav, så det var ikke just små-bølger, vi endte med at padle rundt i. Det betød dermed også, at vi desværre ingen hvaler eller delfiner fik at se. Enormt skuffende, må jeg ærligt indrømme. Go Sea Kayak har dog den politik, at ser man ikke noget dyreliv på sin tur, må man komme tilbage ‘free of charge’. Tiden var dog ikke på min side, så jeg må nok sande, at det ikke bliver i denne omgang, og bare være glad for de hvaler, jeg så springe op fra vandet på Fraser Island.

Men jeg er egentlig glad. Faktisk lykkelig. I min egen lille rejseboble, der kastede mig så langt ud af min komfortzone, men også hev mig tilbage igen i et stort varmt kram. Jeg elskede det! Og jeg er ikke færdig endnu!

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Back to Toowoomba