Video: Dying Twice!

Went wakeboarding

wake1

Ja okay, nu blev bloggen vist lidt overfyldt med ekstraordinære oplevelser. Men nogle gange er det ikke de farlige spring, de eksotiske fisk eller det luksuriøse hotel, der gør en rejse til noget helt særligt. Det kan være de steder, man ser. De mennesker, man møder. Eller den mad man spiser.

For mig blev alt det, jeg har oplevet i Australien i løbet af de sidste tre måneder fejet fuldstændig af banen af et et bræt, et reb og bølgen fra en båd. Wakeboarding Cairns. En lille, endnu lettere ukendt perle. Jeg forstår ikke, hvorfor dette ikke er en oplevelse, der er på alles læber som det absolut største ‘must-do’ på de her kanter. En hel dag med sjov, hygge og fysisk udfordring. I de skønneste, fredelige omgivelser. Overgår fuldstændig bungy jump og ture ud på revet i min optik (Ikke at jeg vil være det andet foruden!)
Jeg har egentlig ventet på at få billederne fra turen, der er lagret hos en af de andre piger og guiden selv. Men de er ikke kommet, så nu får I lige tre, der er taget af mit aller første forsøg på et wakeboard. Så kan I selv konkludere, hvordan det lige gik.
En god portion billeder kommer op fra resten af turen, når jeg engang får dem.

Signatur1

1

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Video: Dying Twice!