K'gari: Best three days of my life

Fy for den lede

IMG_3888

Et ikke særligt blogger-værdigt billede! Beklager.
Jeg har desværre været tvunget offline de sidste par dage. Problemer med log-in funktionen hos Bloggers Delight. Den har simpelthen ikke villet lade mig komme på. Enormt frustrerende, men nu er jeg tilbage! Og har en masse indlæg, der bare ligger og venter på at blive lagt op. Min tid i Sydney slutter dog allerede i morgen. Skøn by. Men ikke just fordi jeg fik den varmeste velkomst.

Nej, fy for den lede og føj for katten da. Og jeg som troede, at et campingtoilet med poo-poo op ad siderne (beklager eventuelle indre billeder) var det værst tænkelige, jeg kunne udsætte mig selv for.
Nope, Sydney formåede at give mig en rigtig ”varm” velkomst. Aldrig har jeg sat mine fødder på så uhumsk og ubehageligt et sted, som på Oasis Backpackers hostel, hvor jeg havde min første overnatning i byen. Det dér (billedet) var udsigten fra min køjeseng. Klamt! Der lå gammel mad, skrald og rod over det hele. Sengen var plettet og peb ved selv den mindste bevægelse. Og hvilket hostel med respekt for sig selv sørger per princip ikke for toiletpapir og sæbe – overhovedet!?
Jeg flygtede derfra, før fanden nåede at få sko på, og landede sikkert hos YHA. Aldrig i livet om jeg nogensinde skal tilbage dertil. Det er, hvad man får ud af at booke i sidste øjeblik. Aldrig igen. Jeg ville ikke blive overrasket, hvis jeg var endt med lus eller lopper. Føj!

Signatur1

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

K'gari: Best three days of my life