Wednesday - last week

New in: Daniel Wellington

IMG_0708

IMG_0722

 

IMG_0720

Mine kære forældre og bedsteforældre var så søde at give mig dette fine ur i fødselsdagsgave. Det er et, jeg egentlig har ønsket mig længe, og har været på nippet til at købe flere gange. Men irriterende nok er det et par hundrede kr dyrere, hvis man køber det i England over nettet, så jeg glad for at min kære mor var så sød at skrive sig det bag øret, da jeg fortalte, at det var et uskrevet punkt på ønskelisten? Eller også sendte jeg muligvis en sms med en decideret guide til, hvordan hun kunne få fat på det? ups! Men jeg er glad for det, og kommer til at bruge det hver dag på arbejde, hvor vi ikke må have telefoner på os.

Jeg elsker at få gaver. “Jamen hvem gør ikke det?” kan man selvfølgelig sige, men jeg er typen, der køber noget til mig selv og så siger “ja tak”, hvis ekspedienten spørger, om det skal pakkes ind. Jeg elsker følelsen af at pakke ud. Simpelthen. Selv hvis jeg allerede ved, hvad der er i.
Derudover fik jeg en lille kamerataske til mit nye kamera af min kære bror. Den anden var en kæmpe klods, der mere end bare fyldte i tasken. Men den var gratis! Derudover fik jeg beauty-grej fra min moster og lommepenge af min kære Oldefar. Ja, jeg har stadig min Oldefar, som er super sej, og jeg ved, at han trofast sidder og læser med derhjemme. Hvem kan sige, at de har en læser på 88? Sikkert ikke mange. Men jeg er super glad for gaverne og siger rigtig mange tak for det hele.

Nu vil jeg smutte på arbejde, på min første rigtige dag i Selfridges&Co.

Store kram Emilie

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Wednesday - last week