Will.I.Ham or Bradley Piggins

Alle problemer kan løses med..

Shopping! For meget? Ja okay, måske lidt. Men man bliver altså så glad, når man efter lang tids undersøgen og ønsketænkning kan køre kortet igennem og erhverve sig noget, man bare ved, at man bliver glad for.

foto 1-6

Jeg har endelig fået mig et kamera. Sørme så. Men til at dokumentere det, poster jeg nu de forhåbentligt sidste iPhone billeder nogensinde… Det er forresten en efterhånden pensionsværdig iPhone 4S, men jeg har heldigvis været så langsom i betrækket, at jeg ikke har nået at opdatere den, og jeg skal i hvert fald ikke have mig en iPhone 6. Den der ‘bøje’-funktion er lige lovlig for meget customize til mig.

foto 2-4

Den lille fætter her er altså et Canon 100d. Et spejlreflekskamera i en lidt mindre størrelse, så den ikke overfylder tasken. Det skal alt det andet ragelse, jeg altid slæber med, nok sørge for. Det er altså både mindre og også lettere.
Men selvom et pas nu står øverst på indkøbs-listen, så synes jeg nu godt, at jeg kan forsvare det. Punkt nummer et, har jeg jo fået mig et job – nu begynder jeg altså også at glæde mig til, at jeg starter – og punkt nummer 2, har jeg fået solgt en fjervest, jeg har haft liggende i skabet derhjemme i 100 år. Sådan noget tøj, som man lige får set på en eller anden, der bare ser mega smart ud. Så kan man jo godt lige også. Indtil man får den købt og tager den på, for så at opdage, at den forventede fashionista er blevet skiftet ud med en forvokset kylling. Sådan havde jeg det i hvert fald. Bvadr! Så videre med den, og min seje mor har solgt min gamle cykel, så nu kunne det næsten godt forsvares at investere i den her plastik dims.
Damen i forretningen sagde dog, at batteriet helst skal lade op natten over, så jeg må pænt sætte mig på mine hænder, som børn gør det foran juletræet juleaftensdag, og vente med at lege med mit nye legetøj til i morgen.

foto 3-2

Derudover fik jeg købt mig lidt nødvendigheder til 1. arbejdsdag på tirsdag. Hvis I nogensinde har været i Primark, så ved I, at englændere helt generelt synes at det er noget nærmere Guds gave til mennesket. Ikke, at jeg begriber hvorfor, men jeg kunne få en sort plain t-shirt til at tage under mine skjorter til £3, så jeg klager ikke.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Will.I.Ham or Bradley Piggins