A little piece of home

Will.I.Ham or Bradley Piggins

foto 1-3

Hvor finder man et legeland, et grisevæddeløb og en mand på 40+ med hanekam?

Bocketts Farm! Simpelthen. Et sted, der aldrig har set skyggen af en bondemand, men som folk valfarter til for at få deres børn underholdt i et par timer. Jeg troede, at jeg skulle møde Jens Hansen på hans britiske bondegård, men det kunne jeg vist godt skyde en hvid pil efter.

Skærmbillede 2014-09-27 kl. 20.00.36

Dybt seriøst: hvad sker der for den hanekam? (til venstre) Manden ligner jo en på 40+!?
Men det her sted minder mest af alt om en tur i Lalandia. Bortset fra grisevæddeløbet, som vi lige nåede at se, da vi kom. De fik da publikum med – det må jeg give dem.

foto 1-4

Jeg må indrømme, at min begejstring ellers er begrænset. De har da en sjov form for underholdning, de britter. Jeg havde da foretrukket en rigtig bondegård, en park eller en forlystelsespark. Men Peppa Pig vandt – GO girl-power!

1

  • Julie-Malene

    hej du ha ha øf øf

    Ikke for at være provokerende, for det ligger jo ikke til min natur 🙂
    men jeg ville da mene at elsker de små grisse-basser……?
    Er det ikke noget med at du er født i GRISENS TEGN TIHI
    Google siger :
    Personer, der er født i Grisens år, er de høftligste og mest ædelmodige. De kan også være temperamentsfulde og impulsive. De besidder en stærk vilje der ikke kan ændres eller knægtes, en indre styrke, umuligt at overvinde. Personer fra Grisens år vil arbejde på en opgave indtil den er fuldført. De har en fantastisk evne til at blive ved med noget. Personer fra Grisens år er evige studenter og er meget ærlige på alle områder.

    OK, nu skal jeg ikke være fræk for jeg er ged 🙁
    Google siger:
    De har en tendens til at være bange og af og til også for pessimistiske.Med mindre de finder en retning tidligt i livet, kan de komme til at lide under usikkerhed

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

A little piece of home