Alle problemer kan løses med..

Voksen-legetøj

Jeg er vokset op med ord som voksen-tid, voksen-ting, voksen-saftevand og nu har jeg altså selv fået mig et vaske ægte voksen-legetøj… I den uskyldige forstand vel og mærket! Såmænd bare et legetøj, som børn ikke får lov til at komme i nærheden af, af frygt for at de smadrer det – det er stadig mit kamera, jeg snakker om.

IMG_0015

Jeg tror fra nu af, at en advarsel som: Watch out, crazy white Chinese tourist coming up! er nødvendig. For ligesom de sjove asiater med mega solskærme, har jeg fået knipse-feber. Det sidder egentlig lokalt i højre pegefinger, men det betyder, at omgivelserne ser en stor firkantet kasse kronisk i mit ansigt akkompagneret af en vedvarende klik-lyd. Et syn for guderne uden lige, det kan jeg godt forsikre jer om.

IMG_0029

 

IMG_0028_1

Så selvom vejret i dag, ikke har været så godt, er der her et par billeder af det sted, jeg bor, samt Tesco, et stort to-etagers supermarked her i Purley.

IMG_0018IMG_0021

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Alle problemer kan løses med..