London: The art of the Brick

No Christmas lights on Oxford Street

londonjulelys

Jojo, julelysene på Oxford Street er der skam, og de er super fine og ret så hyggelige. Sagen er så bare den, at jeg havde taget mit kamera med i går for at fotografere dem, og lod bussen køre, for at have tid til det. Men så virker skidtet ikke. Kameraet altså. Og det virker stadig ikke. Hvad sker der lige for det? Billedet ovenfor er derfor altså midlertidigt lånt fra google. Det tænder, det viser billederne på memory-kortet fint. Når jeg trykker knappen halvt ned stiller linsen skarpt, som den bør. Men når jeg trykker knappen helt ned, tager den ikke billedet. Som om at den sidste del af knappen slet ikke virker. Jeg har prøvet at tømme memory-kortet. Jeg har prøvet at ændre indstillingerne. Men intet af det virker. Dumme dims!

Så jeg må lige se om jeg kan google mig frem til en løsning, men så ellers tage ind forbi John Lewis og stikke det i hånden på dem og sige ‘fiks det!’. Jeg har heldigvis garanti på, og det er ikke mere end halvanden måned gammelt, så det brude virkelig bare fungere upåklageligt. Så ingen pæne billeder herfra indtil jeg får styr på det. Utroligt irriterende!

Jeg har en sen sen aftenvagt i dag (får først fri 22.30) og kan så ellers se frem til to dejlige og velfortjente fridage. Jeg glæder mig!

Kram herfra

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

London: The art of the Brick